Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
05 Januari 2011

Keputusan Pemenang Contest Teka Amount



Alhamdulillah.. sepanjang setahun saya bersama nuffnang ni saya dah berjaya mendapat RM642.41. Banyak la tu. Hanya tampal iklan kat blog je. Berbalik kepada tujuan asal disebabkan tiada sesiapa yang menjawab dengan hampir tepat maka saya akan memilih jawapan yang hampir tepat.

Dan dengan ini pemenangnya ialah

SEPATU HIJAU ~ RM650.00

Tahniah kepada pemenang. Sila emailkan nama, alamat, no phone dan gambar yang nak diletakkan di mug ke jieda79@yahoo.com. Emailkan sebelum atau pada Jumaat (07.01.2011). Jika dalam masa tu email masih belum diterima pemenang lain akan dipilih. Terima kasih.

Kepada yang tidak berjaya terima kasih kerana sudi join contest ini. InsyaAllah jika duit nuffnang ni dah dapat saya akan buat giveaway pula. Jangan serik join ye.

15 patah-patah kata:

SyUhAdA berkata...

thniah kpd sepatu hijau..~

odah + one = odahone berkata...

tahniah kpd sepatu ijau! tahniah kpd sume contestant! tahniah tuan umh!

ZACK ENTRY berkata...

tahniah kepada pemenang..=)

nadiah berkata...

tahniah pemenang..

Hana Kirana berkata...

Tahniah dari hana kirana

EiJa ZaQuaN berkata...

wah mmg byk tu..tahniah.

tahniah jgk kpd pemenang yg meneka tepat.

kakngah berkata...

tahniah pada pemenang...

aduh.. cemne blh terlepas meneka ni.. skrg dh kurang BW :(

thn ni kite jemaah menabong sesama eh... :P

PuanBee berkata...

wah tahinah sepatu hijau..

ManjaIxora berkata...

wah.. byknyer.. apapun tahniah kpd pemenang.. hohoho..

sissyira berkata...

salam

terima kasih kepada yang wish

syukur rezeki pertama tahun 2011


syira dah send kot email kak :D

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Tahniah Jieda,..banyak tue duit NUFFNANG!!...tahniah gak kpd pemennag contest nih!

pucheh berkata...

stahun dapat 6ratus lebih ke tu??wah!!manyaknyer..

CIK TOM berkata...

tahniah2...wah byknye 600+++..best2!!

Mr. TN_SkY berkata...

wah..tahniah! hehehe :-)

akuorgkmpng berkata...

aduh.. sikit je lgi..