Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
11 Januari 2011

Sape nak gelang yang comel ni

Gelang ni panjangnya lebih kurang 17 sentimeter je.


Assalammualaikum semua. Sabtu lepas sedang aku mengemas aku terjumpa dua urat gelang yang aku kirim masa member aku pergi Sabah. Opss.. bukan gelang emas tapi gelang biasa je. Asalnya aku beli 3 kerana nak suruh Balqis pakai tapi dia memang tak reti diam, habis putus gelang tu. Pastu gelang yang lagi dua ni aku simpan. Bila dah jumpa cuba pakaikan kat Balqis tapi dah tak muat. Tiba-tiba aku rasa aku nak bagi gelang ni kepada sesiapa yang sudi.

Syarat-syaratnya senang je.
1.Sekarang apa yang perlu korang buat hanyalah tinggalkan link blog korang dan warna gelang (pink/kelabu gelap) mana yang korang nak kat kotak komen ini.
2.Tak payah susah-susah buat entri.

Seorang pemenang akan memenangi gelang pink
Seorang pemenang akan memenangi gelang kelabu

So.. akan ada 2 pemenang yang akan dicabut undi secara cabutan bertuah oleh Balqis.
Tarikh akhir pada Jumaat ni 14 Januari 2011

32 patah-patah kata:

@}--niEra-- berkata...

nk2..nk pink =)
link blog sy http://nierahashim.blogspot.com

PuanBee berkata...

gelang budak eh kak, bee nak kaler pink

www.puanbee.com

hikss,,

Kehelan berkata...

salam

http://kehelan-contest.blogspot.com/

warna biru

terima kasih

genuine1224 berkata...

hai...nak gelang kelabu ah...bule ke?
http://genuine-1224.blogspot.com/

PUTERA2PUTERI berkata...

salam jieda...ieta nk yg rona pink tu la...
hehehhe

http://putera2puteri.blogspot.com/

Normi Ali berkata...

saya nak bolee????

http://normiali.blogspot.com

kaler kelabu tau!!!

ManjaIxora berkata...

salam kak jieda..

sy nak voley.. nnt bley lah oyin pki.. nak kaler pink.. hohohoho..

*balqis, jgn lupa cabut nama aunt ek.. hohoho..

eh, baru teringat, nama anak kak jieda sama dgn nama anak buah sy.. panggilan pun sama, Balqis.. (bkn ayat bodek ek.. tp betul2 punyer..).. hohoho

Fadzillah Kamarudin berkata...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/

saya nak gelang kaler kelabu...

tq...

Cute MuM berkata...

nak jugak..
warna kelabu..

http://mamiuyun.blogspot.com

TQ

oya berkata...

wah senang tu..hehe..
nak color pink la..

http://memoirsofoya.blogspot.com/

Nana berkata...

nak kale pink
http://ibudamia.blogspot.com/

kakngah berkata...

aku xder gegirl. sume boboy. so.. bagi laluan kat yg ada gegirl... :P

Fashionista berkata...

nak....nak sgt..nk yg pink.....ouh...nasib..dtg lahh padaku..huhu...

http://letsmakeover2u.blogspot.com/

Zue AnnaLeeya berkata...

nak jgk....

nak yg kelabu tuh...

http://zue-oklatu.blogspot.com/

Lelord berkata...

auntie jiedaaaaa

najlaa nak kaler pink hehhee

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com

nanakimie berkata...

nak jugak!hehe..nak kaler kelabu gelaP:)

http://nanakimie.blogspot.com/

imanmom berkata...

salam,nak jugak lah Jieda..
nak yang kelabu...

http://tungkukayu.blogspot.com

eeqa~ berkata...

Wow! baeknye hati?? heh... orang kata, banyak memberi, lagi banyak kita dapat. :)

i teruja tengok kelabu gelap itulah pulak.. hehe

link? http://eeqa1988.blogspot.com

nice ~

LyNn'Azlina berkata...

salam...lin berminat jugak...nak yang kaler pink tu...

http://strawberry-lynn.blogspot.com

tiefazatie berkata...

salam sis!
ifa nak gak..
nak kaler kelabu..hihi..
lain dari yg lain sikit..

http://tiefazatie.blogspot.com/

(Qiqie ♥) berkata...

nk wana pink..... ne link qiqie

http://ochencweetx.blogspot.com/

zuanxi berkata...

nak yg pink.. utk awek. :D

http://improveslife.blogspot.com/

a.m.y ^_^ berkata...

nk join.. hehe yg kaler pink.. =)

http://amieranorizan.blogspot.com

b a m b a m ' s berkata...

nak jugak..huhuhu..

gelang kaler kelabu.. :P

http://bambam-story.blogspot.com

mamalieyna berkata...

nakkkkkkkkkkk !

kaler kelabu gelap..^_^

http://mamalieyna.blogspot.com

fuuuh fuhhh hope mengena..hehe..

tQ

kakyong berkata...

tersinggah sini.. nampak ni.. wajib la menyebuk sama

kakyong nak yg kelabu..

http://www.kakyong.com

ekinashikin berkata...

nak gak...kaler pink

http://ekinashikin.blogspot.com/

SyUhAdA berkata...

nak pink...

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/

tQ~

~syazwanie~ berkata...

hehehe.. nk try gak la.. kot2 bernaseb baek.. nk kaler pink..

http://tuyukputih.blogspot.com/

tq~

aswani_comey berkata...

salam..

murah rezeki ye nk bg gelang tu..
nk pink coz favourite kaler pink..

http://aswanicomey.blogspot.com/

< thanks >

cikpuanhady berkata...

nak kaler kelabu gelap lah..hiihi

http://ceritaindahkami.blogspot.com/

thanks..

Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

eB ezrin berkata...

alah luper...

http://mamaaerish.blogspot.com/

nak gelang yg klabu... >_<