Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
15 Januari 2011

Pemenang Saya Nak Gelang Comel Itu

Salam.. undian ni telah dicabut malam tadi oleh my luvly daughter iaitu Balqis.


Dua undian yang telah berada di tangan Balqis.



Tahniah kepada pemenang.
Cute Mum ( Kelabu )
Puan Bee ( Pink )

Sila emailkan nama, alamat dan no phone ke jieda79@yahoo.com . Hadiah akan saya poskan pada hari Selasa ni.


Yang tak bertuah untuk dapatkan gelang tu jangan sedih-sedih kerana ada surprise untuk semua. Di sini saya nak hadiahkan satu keychain bunga yang comel seperti dalam gambar di bawah kepada semua 30 peserta sebagai tanda penghargaan dari saya. Maknanya semua orang akan dapat hadiah. Suka tak??? Keychain ni saya beli dari Bul Bul Craft. Walaupun keychain ni biasa je saya harap semua sudi menerimanya.



1. @}--niEra--
2. Kehelan
3. Genuine1224
4. PUTERA2PUTERI
5. Normi Ali
6. ManjaIxora
7. Fadzillah Kamarudin
8. Oya
9. Nana
10. Kak Ngah
11. Fashionista
12. Zue AnnaLeeya
13. Lelord
14. nanakimie
15. imanmom
16. eeqa
17. LyNn' Azlina
18. Tiefazatie
19. (Qiqie)
20. zuanxi
21. a.m.y ^_^
22. bamban's
23. mamalieyna
24. kakyong
25. ekinashikin
26. SyUhAdA
27. ~syazwanie~
28. aswani_comey
29. cikpuanhady
30. eB ezrin


30 Nama ni sila emailkan nama, alamat dan no phone ke jieda79@yahoo.com . Dalam email tu nyatakan sekali nickname anda supaya saya boleh notice sape yang dah emailkan alamat. Keychain tu akan saya poskan hujung bulan ni. Maknanya lagi 2 minggu dari sekarang.

:: Terima kasih kepada semua ::

31 patah-patah kata:

SyUhAdA berkata...

thniah kpd sume~!
yeay..walaupon x mng ,still dpt jgk..
thanks ye..~

jap syu emel..

SyUhAdA berkata...

okeh..
syu dah emel..~

kakngah berkata...

oho!!!.. terima kasih.. terima kasih.. tak sangka ada jugak utk aku..
skrg jugak tembak emel.. hihihi!!!

mamalieyna berkata...

waaah sukanya..dpt gk keychain wlu tak dpt hadiah gelang tu..suka2x..

tQ n tahniah buat pemenang! ^_^

cikmin berkata...

tahniah kepada pemenanh ya... :)

Nana berkata...

email slow gile kt umah
kasi sini je la address

fauzana ismail
no 16 lrg enggang 6
taman keramat
54200 kl

nanakimie berkata...

tq sis:)t kta email

imanmom berkata...

salam,dapat jugak hadiah wpun tak menang gelang tu!!!
terima kasih ya

saya dah email..

b a m b a m ' s berkata...

wahhhh!!x dpt gelang tp dpt key chain!suker2..hehehehe..thank u!!

PUTERA2PUTERI berkata...

salam jieda.....
wah dapat adiah gak ye wapun bukan gelang yg comey tu..alhamdulilah...kira rezeki gak tu...terima kasih no
tahniah pada 2 pemenang tu....oppp yg len pun menang gak..hehehhe
ok ieta dah emailkan...

Mama Zharfan berkata...

salam ziarah

ruginya me tak tau psl GA ni ..

congrats to all winners

ekinashikin berkata...

yeay!dapat hadiah gak..hihi..
jieda kang email details jieda gak ye kat kita..

Lelord berkata...

hehehe ade gak yek

black_mel berkata...

tahniah kpd pemenang...

cikpuanhady berkata...

wahhh..suke..suke..thanks..tahniah buat cute mum, puan bee dan semua peserta..me dah emel..yang sz_ishak tu..

Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

tiefazatie berkata...

wah!tq sis!even xbertuah pun..
sis baek hati nk bg nie..
nt ifa email jap lg ek sis.

sis..nk kaler pink..hihi..=)

PuanBee berkata...

yeayehh suka nyer..hikss sekarang jugak bee email kan....baru dapy berkepit dgn lappy nih..hukss

~syazwanie~ berkata...

tahniah2...
yeaaahhh.. dpat adiah gak.. bez nye.. thanxz c's..

t sye emailkan...

cikpuanhady berkata...

me ada buat tq entri..publish jam 12.12 tghari nanti..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

eB ezrin berkata...

wah... sgt suker... TQ >_<
bunga2 matahari... harum mekar.... muahhhhhhhhhhhhhhhhh i emel skarang ;p

congrats all esp cute mum & puan bee
:)

nanakimie berkata...

da email:)t inform ye sis kalo da dpt email

b a m b a m ' s berkata...

ada entry khas utk akak! :)

http://bambam-story.blogspot.com/2011/01/walau-tak-menangtapi-still-dapat.html

kakyong berkata...

terima kasih jieda... suka nya... sangat suka ALhamdulillah.. walau tak menang gelang, dapat pula keychain..

semoga dimurahkan rezeki selalu..

genuine1224 berkata...

walau xbertuah, dpt hadiah lain pulak..tenkiu2...

Zue AnnaLeeya berkata...

tak menang pon dpt eh???? tenkiu byk2... saya emel skang jgk... hehehe....

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya dah email...
thanks jieda...

ManjaIxora berkata...

tahniah kpd yg terpilih..

dan tahniah gak kpd semua sbb even kalah still dpt saguhati.. hoyeay!!.. hohoho..

thanks kak jieda..

oya berkata...

thanks...dah email..

SYaMiLa berkata...

tahniah utk semua pememang...tgn comel balqis ke tu... ;-)

eeqa~ berkata...

Wah! chantek! :) TQ :) suke2..

oya berkata...

thanks beb..baru jer dpt