Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
11 Januari 2010

AJL Malam tadi memang best!!

Malam tadi meriah betul rancangan di kebanyakan siaran tv. Sampai tak tau nak tengok mana. Yela.. di astro ada Raja Lawak (live) pastu tv3 ada Anugerah Juara Lagu (live jugak ni). Apapun..aku tetap pilih untuk tonton Juara Lagu. Setakat Raja Lawak malam karang mesti ada ulangan.

Hishhh... yang buat best tu adalah persembahan finalist malam tadi. Kira berbaloi la tengok AJL.
Tahniah aku ucapkan buat pemenang..

Vokal terbaik: Black
Persembahan terbaik: Aizat
Lagu tempat ke3: Bencinta (Faizal Tahir)
Lagu tempat ke2: Dan Sebenarnya (Yuna)
Juara Anugerah Lagu: Pergi (Aizat)

10 patah-patah kata:

zures berkata...

Memang best sangat2 ajl malam td ditambah lg dengan pembukaan dato ct nyanyi..memang mantop...

zures berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
dina berkata...

aku suka Tomok!!!! Tomok! Tomok!!! hahahaha

wawan berkata...

yup! memg sgt berprestij!

Watierman berkata...

Nape kat umah akak tk de sambutan..end up tengok Disney Chanel...!

mamalieyna berkata...

tu la, bila iklan kt tv3 alih tv5 jap...tukau2 ler.. ^_^..mmg mant0p kan AJL semalam!

QieFLy si Dolce berkata...

taw takper....yang lagi satu aku tak expected yuna boleh dapat coz performance dia simple n santai hehehe

azieazah berkata...

Dan Kak Azie menang sate sbb teka Aizat menang!.. hahaha yang kalah teka kene belanja...

ZIANA ♥ FARREL berkata...

sy kengkonon bukak gak..tp layan chanel 413 cite righteous killer lg best...tp bila msuk bilik bg nenen farrel, boy plak bukak ajl..last bukak balik tgk ajl dh abis..xtau pn sape menang..heheheh

maiyah berkata...

suka tgk yuna n black nyanyi