Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
01 Januari 2010

Irfan 8 tahun

Pada harini genaplah Ahmad Irfan Fitri bin Ahmad Faizal berumur 8 tahun. Perasannya macam baru lagi aku gomol-gomol budak ni. Semoga Irfan menjadi anak yang soleh dan disenangi oleh sesiapa.Aminn. Hmmm..aku ingat tahun ni nak hadiahkan dia basikal lagi. Okay tak?

5 patah-patah kata:

NJ berkata...

salam jieda..
dtg nak wish besday tu Ahmad Irfan Fitri dan juga tuk balkis yg dah 2 hari lepas tu kan...semoga jadi anak yg soleh/solehah juga yg membanggakan ibu dan ayah...semoga jieda bahagia dgn anak2 tersayang dan sihat selalu ditahun baru 1431H juga 2010 yg mula hari ni..

Pstt..nak kek tu sikit..sedapnyerrrr..hehehe

maiyah berkata...

slmt ulngthn pd irfan

Watierman berkata...

Salam Jieda..Happy New Year...dan Happy Birthday untuk anakanda Irfan...Moga jadi anak yang soleh dan berjaya dalam hidup dunia akhirat...Amin

mamalieyna berkata...

Hepi besday Irfan...wah dh beso irfan eh! basikal pun bagus!! msti irfan sukee..

hepi new year jieda sefamili!

.: miss milune :. berkata...

hepi bufday~~=)