Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
27 Januari 2010

Exchange Link

Makin hari makin ramai kawan-kawan baru yang sudi menjengah ke blog aku yang tak seberapa ni samaada membaca n3 aku atau hanya klikkan iklan nuffnang. Ada tu pula dalam masa sehari tu berkali-kali orang yang sama datang ke blog ni. Apapun... terima kasih la kat korang semua dan sebagai membalas jasa aku nak buat satu list blog supaya senang sikit aku nak pergi ke blog korang pulak. Boleh aku upkan traffic, baca entry dan klikkan nuffnang korang.

Errr... ada yang sudi ke exchange link ngan aku ni. Kalau nak sila letakkan nama blog dan nama samaran korang kat ruangan komen. TQ

12 patah-patah kata:

azieazah berkata...

MokYang > azieazah-aa.blogspot.com

sudilah kiranya...:D

Mohd Farid berkata...

Assalamualaikum,

Semoga sihat sejahtera, saya ingin mengajak anda membaca dan menyebarkan kebaikan. Silalah ke:

http://www.faridrashidi.com

zures berkata...

Nak join...gak

http://mysweetdreamcottage.blogspot.com

pikaka berkata...

http://pikagarpu.blogspot.com

nah mek2.hehe

maiyah berkata...

dah ada kan link akak..
http://maiyah71-perjalananku.blogspot.com

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ berkata...

akak nak join boleh tak jieda?

http://mamafarhan.blogspot.com

abahsofea berkata...

Assalamualaikum

Mari sama2 up nuffnang :)

Salam persahabatan dari abahsofea

http://abahsofea.blogspot.com

|| nemo mimosh || berkata...

salam ziarah..jum tukar2 link? :)

anyss berkata...

Waaaaa dah glamer blog ni yerrrr? Tahniah! Tahniah! Tahniah!

aimy berkata...

jom2 xchange link =)
http://aidila90.blogspot.com

neo berkata...

assalamu'alaikum...
salam kenal....

focus berkata...

salam kenal from me....
nice blog...
nice day....