Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
30 Oktober 2009

Mimpi

Pagi tadi masa bersiap nak pergi kerja, en husband cerita dia mimpi beli minyak wangi baru. Mimpi aku pulak, aku beli minyak wangi tiga botol dan aku susun berderet kat satu tempat. Kemudian datang Balqis, dia ambil minyak wangi yang tengah dan terus dia curahkan ke lantai. Kebetulan pulak mimpi kitorang benda yang sama. Apa la maknanya ye? Kalau korang tau mungkin boleh share kat sini. Rasa suspend jugak ni.

4 patah-patah kata:

mamalieyna berkata...

taktau la pulok..tp yela kan kebetulan mimpi yg sama..hemm confius2..mimpi pasal mnyk wangi pulak..hemm..tgh fikir ni, apa mksdnya ye.. :P

maiyah berkata...

nak jd agen minyak wangi kot.. mimpi mainan tido je.. kalo ada makna pun, ia adalah apa yg tlh Allah tentukan dan beruntung gak krn dpt sign

reen berkata...

hmmm...
maknany??
haaaa...x de maknaaaaanya!hik3..

kdng tu ap yg jd leh tbawa2 dlm mmpi..
mimpikn mainan tdo..yg elok jdkn panduan..yg x elok..djauhkn...

azieazah berkata...

Kebetulan jer tu.. jangan difikirkan sangat..