Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
20 November 2009

Kek lagiii

Saje je nak tunjuk kat korang kek yang aku buat kat Secret Recipe hahaha...

Masa besday aku haritu takde pun acara potong-potong kek. Sedih tau..sob..sob.. hari minggu lepas aku claim gak en suami belikan aku kek. Memula tu aku saje ajak en suami pegi Jusco Taman U. Konon-kononnya nak cari baju budak (sebenarnya trick je tu) pastu dengan selamba aku berkata ''bang, jom beli kek. masa harijadi kita haritu takde pun kek''. Dan permintaanku ditunaikan horeyyyy. Nama kek dibawah tu ialah choco mocha. Biasanya aku beli chocolate indulgence. Sekali sekala tukar selera rasa. Betul tak? Rasa kek ni memang sedapppp.

Walnut atas kek tu rangup betul

Layer atas perasa kopi, layer bawah rasa coklat

18 patah-patah kata:

HaSue berkata...

hepi belated besday eh jieda.. santeknya kek tuh ..pandai besday gurl buat ekk..ihihi..
agak2 mana lagi sedap,coffee ke ceklat..?

mamalieyna berkata...

sedapnyer..coklat+kopi..i like..huhu nk gk kek..
*hepi belated besday yee... :)

Watierman berkata...

Happy Belated Birthday Dik Oooi..wah pandai akal nak menggena Cik Hubby yer...apa-apa pun kejayaan kerana makin meningkat usia lah tu...!Nanti leh lah Akak try2 wat trick cam tu..agak2 nak jalan tak dgn Hubby akak tu!

hans berkata...

apa2pun choc indulgent juga paling sedap
haha

azieazah berkata...

Hai JIEDA... maaf la Mokyang pun tak perasan bila besday JIEDA..

Happy Birthday to U.. moga terus suksess dan berbahagia selamanya...

Nursuzry berkata...

ni klu bg aku makan sure ting tong hehehe

anak laut berkata...

salam...ukhwah.


sedap nya kek ni..

Jieda berkata...

Hasue..rasanya lagi sedap coklat

Jieda berkata...

mamalieyna..memang sedap

Jieda berkata...

kak watie..hehehe.memang kena camtu caranya.kalau tak memang tak dapat la huhuhu

Jieda berkata...

hans..ya betullll

Jieda berkata...

kak azieazah..terima kasih atas ucapan tu.

Jieda berkata...

Suzry..laaa...ingatkan baru nak belanja hikhikhik

Jieda berkata...

anak laut..tima kasih kerana sudi menjengah blog

Dilla Ady berkata...

jieda..hepi belated bufday..

sedapnye kek nih...tak kira perasa ape pun..kek SR memang paling sedap!

ManjaIxora berkata...

hepi belated birthday jieda... semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... dan sukses selalu...

Jieda berkata...

Dilla Ady..memang sedap.Harganya pun sedap gak hehehe

Jieda berkata...

Manjaixora..tima kasih...