Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
24 November 2009

Takde tajuk

Hmm...beberapa harini malas betul nak update blog. Aku lebih suka jalan-jalan kat blog kengkawan lagipun memang tengah takde mood pun nak menaip. Malam esok aku akan memulakan perjalanan balik kampung. Raya haji ni kitorang adik beradik berkumpul kat rumah abah. Bestnya...maklum la bukan selalu dapat berkumpul. Okay la.. nak balik dah.

5 patah-patah kata:

zia berkata...

hati2 balik kg dan selamat hari raya adiladha..hehehe

NJ berkata...

salan jieda..
wah syok ek dpt balik kg...kg kat mane tu?
akak ni x kemana time raya2 mmg sedey sbb both our parent dah x de..so kami x de lg balik kg..akak asal alor setar dan hubby sini je Felda Cahaya Baru...just pegi umah adik beradik je la..tapi tahun ni seronok sgt sbb nak buat korban petang raya haji nti,insyallah dan tuk jieda selamat balik kg dan hargai kedua orgtua selagi masih ada kesempatan.. uwaaa (sorry akak ter emosi plak)..

mamalieyna berkata...

waaa betsnyer balik kampung..kita ni raya posa, raya haji kt sini je..huhu..tp takpe bulan 12 nk blik kg gaks..tak sabarnyer.. ^_^

Selamat hari raya aidiladha..baik2 balik kg!

Dilla Ady berkata...

have a safe journey ye jieda..

salam aidiladha

azieazah berkata...

Salam Aidil Adha to JIEDA sekeluarga dan semua bloggers di sini...:d

Moga bergembira di hari raya, jangan lupa citer pasal raya yerrrr...
MokYang esok dah start cuti.. Lepas beraya di KL, bertolak ke utara bercuti.. yessss!