Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
09 November 2009

Oppsss...status oven

Meh dekat sikit. Nak bagitau ni...korang ingat tak citer oven yang aku pinjam dari abah aku tu rosak. Sekarang ni oven tu dah okay. Ni semua pertolongan dari en suami. Hari khamis lepas dia tolong betulkan itupun setelah aku bagitau dia aku nak ganti oven abah. Bila aku tanya nape taknak buat awal-awal. Ada ke dia kata aku tak bagitau kat dia sedangkan sebelum tu mulut aku ni penat mengomel kat dia oven tu rosak. Sabar je la. Walaubagaimanapun saaayang kat en suami yang telah menyelamatkan duit aku hehehe....

9 patah-patah kata:

maiyah berkata...

blehlah tulung baiki oven kat umah akak ni hehee

Watierman berkata...

En Suami....boleh tak tolong repairkan "Toyota Celica" & Toyota Levin Akak....huhuhu????

dina berkata...

dah ok ye... buleh le buat kek... cepat2

Jieda berkata...

kak maiyah...takde hal la

Jieda berkata...

kak watie..erkkk. en suami tak arif pasal betulkan toyota akak

Jieda berkata...

dina..ko ni dina..dah tak sabar ye

mamalieyna berkata...

heheh..selamat duit eee..! en suami biasa la, time kita dok bebel dgr tak dgr jer, bila story betul2 baru ler dgr betul2..biase tuh! :P

Jieda berkata...

mamalieyna..betul la tu

Abgzan (http://kakilabur.blogspot.com) berkata...

hmmm...baru2 ni, oven rumah saya rosak...kalau nak minta tlg boleh tak akak? kami bayar sikit laa..dia berfungsi cam biasa, tapi bila dah abis time tu, tgk2 tak panas pon....heater dia rosak kot....ada email tak? tq