Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
15 Mac 2010

Aina : '' Wedding Contest''



Sempena lagi beberapa hari je cik aina akan bertukar menjadi puan aina saya pun taknak melepaskan peluang untuk join contest yang dianjurkan oleh Cik Aina. So, hadiah yang saya cadangkan untuk diberi kepada cik aina pada hari perkahwinan beliau yang akan datang ialah


1. Frame ayat-ayat suci

Pic dari google

Disebabkan selepas berkahwin cik aina dan suaminya akan tinggal di rumah sendiri, maka sesuailah sekiranya dinding rumah cik aina dihiaskan dengan frame ayat-ayat suci selain dari frame gambar kawin. Mungkin cik aina boleh letakkan samaada si ruang tamu atau di bilik tidur.


2. Album gambar

Pic dari google

Album gambar inipun sesuai juga jika dihadiahkan kepada cik aina kerana cik aina bolehlah menyimpan gambar-gambar masa pergi honeymoon nanti untuk dibuat kenangan ataupun boleh juga menyimpan gambar anak-anak cik aina nanti.

Sekian..terima kasih.

notajariruncing: Dah bagi dua hadiah ni kena kira dua penyertaan ni hehehe .....

2 patah-patah kata:

Cik aiNa berkata...

aina suke ayat2 al-Quran tu. jarang org bagi hadiah ni kan kak

Jieda berkata...

Cik Aina ~ tu la..tetiba dapat idea ni sebab akak teringat masa sepupu akak kawin dapat tiga keping ayat-ayat Quran.