Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
03 Mac 2010

Giveaway From New Zealand


Salam petang semua. Harini aku berminat lagi join giveaway. Giveaway kali ini datangnya dari Nida yang berada di bumi Albany. Beliau menganjurkan giveaway ni sempena ulang tahunnya. Hadiah yang ditawarkan pun agak menarik jugak. Marilah kita beramai-ramai memeriahkan giveaway ni. Oh ye.. sebelum tu ada syaratnya untuk menyertai giveaway ni.

Syarat-syaratnya:

1. Perlulah@wajib menjadi followers blog ini - done
2. Letakkan blog ini dalam blog list anda - done
3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang ''giveaway'' ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA. - done
4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog ini). - done
5. Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya. - done
6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak.

Haa.. senang je kan syarat-syaratnya. Jomlah join beramai-ramai.

7 patah-patah kata:

Nida berkata...

Salam..

Ok Nida dah review.. good luck ye..

salam perkenalan

Syuhada Kamal berkata...

gud luck jieda!!:)

mamalieyna berkata...

wow menarik...good luck k!

Jieda berkata...

Nida ~ okay.salam perkenalan juga

Syuhada ~ thanks.sama-sama kita ada luck

Mamalieyna ~ thanks.jom la join sekali

Siti berkata...

nak join gak la..good luck yer jieda.

Jieda berkata...

Siti ~ jom la join.mana la tau siti pun ada luck juga hehehe

~ نورحياتي ~ berkata...

good luck erk..

sy pon da join ne..hehehehe.. :)