Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
30 Mac 2010

Cari duit dengan MY LOOK

Semasa aku blogwalking ke blog ARIED, aku ternampak entri berkenaan MY LOOK ni. Bila baca entry tu menarik jugak. Apa salahnya mencuba. Bukannya kena keluarkan modal pun. Samalah macam register nuffnang tak kena bayar satu sen pun. Jika sebelum ni korang gunakan google ke yahoo ke untuk search sesuatu sekarang bolehlah korang gunakan MY LOOK. Sambil search dapat juga duit. So, hari ni aku nak memanjangkanlah berkenaan MY LOOK ni. Pasal bab cari duit ni sape yang taknak kan.

''MyLook ni lebih kurang macam google, yahoo dan lain-lain lagi.. tetapi MyLook ni masih lagi baru dan setiap apa yang kita search(search macam biasa), kita akan dibayar sebanyak $0.22... Tetapi, dalam sehari, hanya dihadkan kepada hanya 5 carian(search) terawal sahaja yang akan dibayar... Yang seterusnya itu dikira macam free la kat diorang ni...

Jadi, kalau setiap hari kamu amik masa 1 minit untuk search sebanyak 5 kali(search lah apa-apa pun)... Kamu akan mendapat sebanyak $1.10 dalam 1 hari.. jadi, dalam sebulan, dpat jugak dalam $33 kan.. oklah tu dari tak dapat langsung.. ''

notajariruncing: AYAT '' '' aku copy dari blog ARIED. Thankslah kepada ARIED kerana sharekan info ni kepada semua.

Kepada sesiapa yang berminat bolehlah korang KLIK DI SINI untuk register.


13 patah-patah kata:

.::WaNiE::. berkata...

thx 4 this !! kalau ada masa nanti kite jengok2

Jieda berkata...

Wanie ~ okay..jenguk je.nanti join la sekali hehehe

RUBY berkata...

sy dah join dah mylook ni...tapi tak pomot pon kat sape2...
tak paham sgt sbnarnya..hehhe

Jieda berkata...

RUBY ~ sama la..tak berapa paham sgt sistemnya.

RaMa2UnGU berkata...

woooo..dah register dah..thanks..heee

Jieda berkata...

RaMa2UnGU ~ lagi satu cara tambah pendapatan

zeqzeq berkata...

terimaksih info..boleh gak buat beli tea

Jieda berkata...

zeqzeq ~ kopi pun jgn dilupa

NaNaJoe berkata...

mmg berbaloi ni...hehehe..jom wat duit!!

Darkbatman berkata...

ramai dh stat join kan..

Jieda berkata...

Nanajoe ~ jom..ramai2 buat duit

Darkbatman ~ haah la.dah nampak gak ramai yang join

Hosanabox berkata...

www.mylook.com wasn't found on my browser. I wonder why. Maybe there are already too many people participated. :)

Elizabeth berkata...

mylook dah tk boleh akses...ada sesiapa yg boleh bagitau kenapa jadi mcm ni..