Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
10 Mac 2010

Aktiviti Malam

Biasanya dalam ke tujuh-tujuh hari, hari Rabu la aktiviti malam aku agak bizi. Kalo nak kuar makan pun aku akan elakkan pergi pada hari Rabu. Nak tau kenapa? kerana pada malam Rabu aku habiskan masa aku dengan menonton tv. Korang tengok ye kat bawah ni start dari pukul 6.30ptg hingga 1.30pagi.

6.30 ~ 7.00 - sampai rumah terus tengok Na O Mei
7.00 ~ 8.00 - Tengok Biggest Loser *sambil tu mandi dan solat jap*
8.00 ~ 9.00 - Sambung tgk Berita Utama *bila kuar berita sukan gi solat lagi*
9.00 ~ 9.30 - Aduan Rakyat di TV3
9.30 ~ 10.30 - Terus tukar channel tgk Halimah Jongang di astro prima
10.30 ~ 11.30 - Masih di astro prima sambung tgk citer Bujang Sepah
11.30 ~ 12.30 - Sambung lagi citer indon Air Mata Cinta *masih di channel yang sama*
12.30 ~ 1.30 - Sambung lagi citer Dyesebel.
1.30 ~ 6.15 - Tido dengan lenanya.

Tengok?? Bizi tak? Sampaikan en suami dan anak bising-bising sebab aku konker tv

21 patah-patah kata:

Adya A. berkata...

padat betoi jadual dia.....hihihihi

Siti berkata...

waaaa..padat tu tgk tv..lambat gak tu tidur...
siti ni tgk tv time ada masa jerk..kalau tak balik kerja tu..masak, makan..layan anak2..zzzz

mamalieyna berkata...

wooo jadual padat tul ari rabu ye..hehe..gitulah kalo dh ikuti citer berepisod ni, rasa tokleh nak tinggai je..^_^

Jieda berkata...

Adya A ~ hari rabu je..hari lain padat juga cuma kurang sikit hehehe

Siti ~ kalau jieda ada anak kecik cam siti agaknya takleh gak nak tengok tv selalu

Jieda berkata...

mamalieyna ~ betul tu.nak kena follow,kalau dah tertinggal dah tak best.nak tengok ulangannya pun tak tau bila

kaChaNG_dEwa berkata...

waaa..panjang gak senarai.huhuu..kachang nengok bujang sepah n halimah jongang je

|| NaFiRaa || berkata...

hihihi.. bz tahap gaban sungguh!!! muahahaa

dina berkata...

huih busynya kau di malam rabu... hahaha... aku suka tengok movie kat tv2 jek bila malam rabu... pehtu aktiviti buat taik mata aku berjalan macam biasa... hehehe

~ ( LayDee_N ) ~ berkata...

Na o mei... ktinggalan dah ni.. huhuhu~
Tgk biggest loser "sambil" mandi?? mcm maner tuh??

Syuhada Kamal berkata...

siap ade jadual tu..hehe..kalu tak berebut tv ngan anak2 okla..kalau tak, gigit jari jela ek..hehe

BaziLah @ buzZy (^0^) berkata...

saye pon suke tgk biggest loser hehe

Jieda berkata...

kachang dewa ~ nasib baik tak buat dari pagi.kalau tak lagiii panjang hehehe

Nafira ~ sikit je lagi nak ke tahap gaban

Jieda berkata...

dina ~ memang bizi.takde sape yang boleh kacau aku masa tu

( Lay Dee ) ~ erkkk... 'sambil' tu maknanya time iklan ke,time part yang tak best ke.haa..masa tu la buat apa yang boleh dibuat

Jieda berkata...

Syuhada ~ siapa dapat remote dulu,boleh konker tv hehehe

Bazilah ~ sama la kita.best kan.

emma berkata...

wah..bizilah sangat..hakhak! :D

Jieda berkata...

emma ~ hari rabu tu je yang bizi.hari lain okay.

ASaDa RyutaRo berkata...

waaa... bizinya...

kena beli satu lagi tv la utk yg lain.. huhu..

bellar0ssa berkata...

huhu padatnye.takpe..ganbarre!!!

pak long berkata...

salam..
best citer na O mei

noor afzan berkata...

haha..
gile tv akak nih..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

wahh..padatnyer jadual tengok tv jieda eh..hehehe
kalau sye hari selase yang padat..huhu