Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
31 Mac 2010

Earning MY LOOK


Salam semua... harini aku nak tunjukkan earning yang aku dapat dari MY LOOK pada hari semalam. Kalaulah hari-hari begini bestnya. Hmm..berbaloi-baloi hehehe.. sape yang rasa nak join tu bolehlah KLIK DI SINI

18 patah-patah kata:

zeqzeq berkata...

tahniah
dapat beli Kopi O hee dapat bayar separuh WEB broadband pun jadi laa

ManjaIxora berkata...

salam jieda.. kenapa ek bila saya search utk hari ni, dia tak record another 5?.. dia cuma record 5 site yg sy search smlm jer..

zeqzeq berkata...

Manja,

U kena search selepas 24 jam ..semalam petang hari ini pun ken petang

Jieda berkata...

wahh... thanks zeqzeq dah tolong jawabkan

ManjaIxora berkata...

oic... baru tahu.. hehehe.. thanks for da info... hohoho

zeqzeq & jieda - thanks soooo much..

** chait, patutlah x bertambah2.. huhuhu..

SyUhAdA berkata...

join jgk..hehe..

si para para berkata...

macam mana nk buat ni...

Jieda berkata...

SyUhAdA ~ join la lagipun free je

Jieda berkata...

si para para ~ klik je kat banner my look pastu key in email dan password.semudah abc hehehe

shahrinabd berkata...

dia bayar camana nie? pakai paypal keh?

.::WaNiE::. berkata...

weyyyy baru la seronok nak meng-search kann

Jieda berkata...

shahrinabd ~ cara pembayaran belum dapat info pasal tu lagi

Jieda berkata...

WaNiE ~ betul tu

caluk@cencaluk berkata...

Mylook nie belum start bayar apa2 lagi

"While MyLook has not put advertising on the site to start paying dividends out yet - it is now a great opportunity for users to start building up their shares in MyLook now..."

Sebab biasanya advertisment site yg nak bayar ke user, dia akan suruh user tu register alamat,location dia. Harap2 nanti lepas diaorg start nak bayar 'country' malaysia tu ade dlm list ler,kalau x sia2 aje.

AISYAH HANI berkata...

Dah join dah... dah jenuh nunggu nuffnang try yang ni lak!

Watierman, rmanbkr berkata...

Macam2 ada yer!...Akak jugak tak try apa2 pun! Tahniah....dah boleh belanja ais krim kan!

si para para berkata...

dah daftar..macam mana nk letak kat blog...

-Balqis sangat chumil- berkata...

mcam mana nak letak dlm blog mcm puan buat ni?