Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
01 April 2010

Pesanan..pesanan..

Rasanya kebanyakan Nuffnangers dah dapat email dari nuffnang berkenaan klik-klik ni. Tadi aku ada membuat n3 email yang diberi oleh nuffnang tu tapi aku terpaksa delete atas sebab-sebab keselamatan. Aku rasa ramai juga yang risau selepas membaca email tu kan.

Dan di sini aku cuma nak menyebarkan artikel yang aku ambil dari blog ARIED. Bolehlah korang KLIK DI SINI untuk mengetahui kisah selanjutnya dan rujukan untuk kita semua.

Sekian, terima kasih.

7 patah-patah kata:

Jieda berkata...

testing..testing

BeaN MorENo berkata...

xdapatpun bila dia anta

Nieza Ishak berkata...

huhuhu ...

nieza tak dapat email ni tp ada kawan fowrd .. sooo kena stop dulu klik klik ek.

ardinihumaira berkata...

sorry tau dni lambat datang.hu.. tnet lambat... pastu hari ni jam 3 lebih baru dapat online. ade keje tadi... kepenatan sket... thanks tau datang blog dni.hehe.. terharu ^_^


emel nuff tu macam menegah orang cakap "klik2" kan.. tak yah cakap dah klik2... kalo terklik pon diam sudah. hehe...

.::WaNiE::. berkata...

wani pun xdpt the said email :D

Jieda berkata...

Bean Moreno ~ mungkin dia hantar enail secara berperingkat kot.

Nieza ~ janganlah tak klik2 lagi cuma kalau klik tu rasanya takyah bgtau kat cbox just tinggalkan pesan je

F I T berkata...

nuffnang boleh track IP address setiap klik..so kalau satu IP address tu byk klik iklan diorang, maybe diorang akan siasat..

actually CPM lagi lumayan dari CPC..so fikir-fikirlah..maaf sebab mencelah..cuma pendapat seposen :)