Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
16 April 2010

Blog Loading

Salam petang jumaat kepada semua pembaca setia hehehe..ada ke? Tadi masa berjalan-jalan ke blog BLUEDIANTHUS, aku berminat pula dengan entry terbarunya iaitu mengira masa loading blog. Aku pun cubalah loading blog, nak tau jugak berapa lama masa yang diambil.


Dalam bulatan tu masa loading blog aku. Maknanya cepat juga kan.

Dan kepada sesiapa yang nak lihat berapa lama blog korang diloading bolehlah korang pergi ke Numion.



Nanti bila keluar skrin ni korang cuma masukkan nama blog korang dan klik StartStopWatch. Tunggu sampai blog korang habis loading sepenuhnya. Itu je caranya. Nak tau lebih lanjut bolehlah korang singgah ke website BLUEDIANTHUS ni.

notajariruncing ~ nak type panjang-panjang pun, aku tengah mengantuk sangat ni zzzzzz......

4 patah-patah kata:

zulkbo berkata...

SALAM..
Thanks nanti saya cuba
menarik nie..

MineMixs berkata...

Terima kasih atas info ni.
Sye dh cbe & kesimpulannya ia adalah bergantung kepada internet speed kte. Mkin lju, mkin cept loading.. :)

.::WaNiE::. berkata...

wani nye 12 saat

Jieda berkata...

zulkbo ~ okay..try je

MineMixs ~ betul tu

Wanie ~ cepat juga ye