Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
11 April 2010

Sesiapun boleh memenangi Acer Aspire One

Amacam?? best tak hadiahnya

Ada tak sesiapa yang nakkan Acer Aspire One secara percuma? Sape yang taknak kan...semuanya mestilah nak. Haa..di sini saya nak menyebarkan, DENAIHATI dengan semangat HIDUP UNTUK MEMBERI telah menyediakan 2 BUAH LAPTOP untuk dimenangi.. haa...nak menang tak? oppss sebelum tu saya dapat tau Contest HIDUP UNTUK MEMBERI dari blog SHIDI SHAH. Jom ramai-ramai sertai contest ini.

Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One :

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest Hidup Untuk Memberi dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://jieda79.blogspot.com (tengah cari sponsor untuk hadiah entri terbaik)

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI yang menghasilkan trafik ke blog denaihati sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru untuk menarik perhatian visitor blog ANDA melawat blog denaihati.com.

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan. Bulan Mac telah dikuasai oleh KULANZSALLEH.COM mungkin bulan seterusnya giliran anda pulak. (Komen yang dikira hanya yang melebihi 7 perkataan).

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest DENAIHATI akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya. Perhatian katogeri referral yang dimaksudkan di sini adalah apabila blog ANDA menjadi referral kepada contester baru.

Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4 yang sedang disandang oleh blog ini. Denaihati dan Sponsor contest iaitu alansarproperties.com, www.xztly.com dan Anisha Online Mall akan umumkan hadiah untuk pemenang ke dua dan ke tiga untuk contest TOP REFERRER TERTINGGI dan PENGOMEN TERBANYAK dalam entri yang akan datang.

Tarikh Tutup

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Sponsor contest

1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.

3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia

(Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus seperti tertera dibahagian pertanyaan)

Pertanyaan

Boleh bertanya terus melalui ruang komen, twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan di contact. Jangan lupa untuk lawat blog ini untuk melihat update terbaru.


Klik di sini untuk JOIN contest ini dan jadikan JIEDA sebagai referral.

18 patah-patah kata:

Fakhrur Razi berkata...

hak2 dpt satu powng ok la
bole caye jer mnder nih

.::WaNiE::. berkata...

Good luck jieda ;)

Fahmi Yusoff berkata...

nak join, tapi xde twitter :P

Jieda berkata...

Fahmi Yusoff ~ register twitter senang je.jom la join

azieazah berkata...

Wahhh best nyer hadiah..

MokYang dah guna Acer model ni.. perhhh best.

Chaon Cornerz berkata...

tak cukup syarat.. same macam fahmi.. hahha..

TUKANG KATA berkata...

Menarik..

;)

tapi tak ada twitter la..malas nak sign up..HAHA

all the best la cik jieda ya!

moga bawak balik acer 1..HAHA

Shidi Shah berkata...

thanks kak,
tp ayt las 2 akk kne ltak

saya tahu contest“Hidup Untuk Memberi“

mcm yg sy bwat kat ayt las sy.
lepas 2 akk komen la kat entry denaihati ckp dah join

mamalieyna berkata...

wow..hadiah yg sgt menarik giles...hehe..good luck k!

Wan Perlis berkata...

moga berjaya

afayufu berkata...

lama tul due date dia erk.. smpi ujung thn ni...hehhehe.. bestnye kalau dpt laptop tu ye..

Thirah Rahim berkata...

amboi semangatnya masuk contest ni.. tapi hadiah pun memang best jugak hehe..

tak lupa klik slurpee..

darkbatman berkata...

gudluck yerrr...hehe

darkbatman berkata...

mesti berdebarkn kak tgu keputusan dia..btw gudluckk..ol de bestt yer..

hairie fazril berkata...

cambest ptandingan camnie...
nanti nk join gak..
sy PASTI MenanG!(bahagian sembang)
hahaha

hairie fazril berkata...

gudluck untukk..
err..
sy..
hahaha

zulkbo berkata...

salam..
wah menarik lappy tu
saya pun nak satu..hehe

denaihati berkata...

Terima kasih join contest.