Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
26 April 2010

Earning untuk Iklan Poject Alpha

Salam pagi isnin kepada semua... pagi isnin ni macam biasa on komputer pastu mesti tengok earning nuffnang sepanjang minggu lepas. Korang yang ada nuffnang pun akan buat perkara yang sama kan... Bila aku tengok pagi ini agak memeranjatkan juga sebab earning untuk PROJECT ALPHA RM2.25. Itu adalah antara nilai tertinggi yang aku dapat buat masa ni. Biasanya earning cuma RM0.25, RM0.50 atau RM0.75. Paling tinggi pun pernah dapat RM1.50. So, rasa best jugak la dan yang pentingnya aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada semua yang klik iklan-iklan aku tu. Apapun.. korang memang best.


27 patah-patah kata:

E-na Zarina berkata...

Salam Jieda..
camn nk dptkn kempen project alpha tu?

OnE HeArT..OnE LoVE.. berkata...

wahh..tahniah!=D

.::WaNiE::. berkata...

earning minggu ni naik 1.65 sen

ahahahahh nak gelak guling2

Siti berkata...

wahhhhh..byk tu income..tahniah2!!

ardinihumaira berkata...

project alpha dni 0.75 sen je hehe :p

Sky0ne berkata...

pergghhh...tp yg kat atas berderet-deret tu lagi best...hihihih

codes 13 berkata...

tolong menolong membawa keberkatan

rizputra7 berkata...

banyak tue..tahniah2

zida berkata...

macam mana leh dpt buffered earning byk2? pehh best gila!

Kyuubi_85 berkata...

wah bnyknya. tahniah2

pakcikLie berkata...

nak jugak..

zaiMi berkata...

wah ramai betul yang klik tu.

Jieda berkata...

Ena ~ maksud ena..bila buat entry dapat rm20 tu ke?

Jieda berkata...

One Heart..One Love ~ terima kasih..

Jieda berkata...

Siti ~ terima kasih,rezeki tu

Jieda berkata...

Wanie ~ takpe la,naik jugak tu

Jieda berkata...

ardinihumaira ~ okay la tu

Jieda berkata...

SkyOne ~ yg berderet tu?best memang best cuma amount tu je yang tak besar hehehe

Jieda berkata...

codes 13 ~ betul tu

Jieda berkata...

rizputra ~ terima kasih hehehe...

Jieda berkata...

zida ~ yg penting traffik tu kena maintain

Jieda berkata...

Kyuubi_85 ~ terima kasih juga

Jieda berkata...

pakcikLie ~ nak minta belanja ke?hehehe..boleh

Jieda berkata...

zaiMi ~ agaknya,sebab tu dlm entri ni mesti kena ucapkan terima kasih

Darkbatman berkata...

wahhh..bestnye dh dpt buffred..aie ne biler laa.hehe

Jieda berkata...

Darkbatman ~ laa..aie tak pernah dapat ye

Style berkata...

Tahniah untuk anda, kita blogger saling bantu membantu, hehe~