Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
07 April 2010

Apa dah jadi ni???

Salam pagi semua.. tadi lebih kurang pukul 11.35mlm, aku buka website nuffnang aku. Aku nak tengok kat unique tu berapa visitor yang masuk. Pastu..lepas tengok, aku perasan cam ada tak kena je. Aku tengok balik kat traffik di blog aku. Beza la... isshhh camner ni. Mana yang silap? Kenapa analytic aku kat nuffnang terhenti traffiknya setakat pukul 6 pagi. Rugilah kalau traffik aku dikira setakat pukul 6 pagi je huhuhu. Ada tak sesape yang mengalami seperti aku ni.



7 patah-patah kata:

pak long berkata...

salama...
bab nuf ni kita masih kabur

Jieda berkata...

pak long ~ takpe la paklong..

.::WaNiE::. berkata...

oo email la dorg tanya

mamalieyna berkata...

huhu..eina ni jenis kurang peka sket bab2 ni..hehe..jrg2 ambik tau..tak dapek nak nolong! ^_^

azieazah berkata...

Hmm... tak pernah pulak MokYang semak macam JIEDA buat ni.. Tak pandai jadi langsung tak ambil peduli..

Nanti kongsi info lagi yerrr...

Darkbatman berkata...

biase la 2.. kdg2 blog aie pun same.hehe. dlu lenguh2 bw gile2 kol 1 mlm..tibe2 dia kire kol 2 jer..

-Balqis sangat chumil- berkata...

nuffnang ni nak guna cm ne?
tahu cuma klik pd oag yg klikkita je.
stakat itu saja ka??