Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
02 April 2010

Youthsay pun boleh buat duit

Aku ni sebenarnya dah hampir 10 bulan join youthsay ni tapi sayangnya aku jarang jawab survey yang diberi. Kat situ je dah satu kerugian kerana setiap survey yang kita jawab akan ada amount tertentu yang diberi kepada kita dan survey tu biasanya terbuka kepada sesiapa yang terawal je. Maknanya sape cepat dia dapat. 

Sejak akhir-akhir ni aku perasan ada beberapa blogger yang mengajak klik support kempen dari youthsay. Aku pun klik je la kempen tu. So, harini setelah aku buka YOUTHSAY barulah aku tau rupa-rupanya bukan setakat jawab survey je kita akan dapat earning, bila kita promote sesuatu kempen, dari situ pun kita akan dibayar RM0.20 bagi sesiapa yang klik link kita kemudian  klik button SUPPORT THIS CAMPAIGN.


Sesiapa yang nak join YOUTHSAYS bolehlah KLIK DI SINI

10 patah-patah kata:

Siti berkata...

sekarang ni byk tempat leh jana pendapatan yer..hehe

Jieda berkata...

siti ~ tu la..disebabkan nuff skang ni pun dah takleh klik sesuka hati huhuhu

NichKhun berkata...

http://malaysia.youthsays.com/neeqnichkhun/everyoneconnects
http://malaysia.youthsays.com/neeqnichkhun/maggi-me-my-way-
http://malaysia.youthsays.com/neeqnichkhun/italkwhoa

kak jieda.. help me.. support la sy.. hehehe

Jieda berkata...

NichKhun ~ okay..sama-sama kita support ye

zeqzeq berkata...

selamat menjana

Jieda berkata...

zeqzeq ~ tima kasih

.::WaNiE::. berkata...

yg iklan klik2 tu baru jugak kan rasanya

dulu jawab survey jek kan

azwan berkata...

salam..
mcmane nk verify acc ek?
lg satu my acc xde duit pon?
bleh x ajarkan...

si para para berkata...

banyaknya... bagus kongsi kongsi....

si para para berkata...

banyaknya... bagus kongsi kongsi....