Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
26 April 2010

Kraft Singles

Malam semalam aku berkesempatan tengok rancangan Kraft Singles di tv9.Aku tak ingat apa tajuk rancangan tu tapi rancangan tu berkenaan pertandingan masak dengan menggunakan cheese Kraft Singles sebagai bahan utama. Pengacaranya pula ialah Syarifah Syahirah. Maklumlah tengok pun dah separuh jalan. Best juga tengok. Korang pernah tengok tak iklan Kraft Singles ni. Alaa.. yang si ibu buat roti bakar dilapisi cheese tu. Mengancam betul iklan tu kan. Buat orang terliur je.



Kesimpulannya, aku nak share dengan korang resepi-resepi yang terdapat di lawan web Kraft Singles ni. Nampak mudah disediakan dan yang penting mestilah berkhasiat. Pada yang suka makan cheese tu bolehlah korang klik KRAFT SINGLES ni. Pada yang tak minat cheese ni pun boleh gak masuk website ni, mana la tau nak sediakan untuk anak-anak ke, keluarga ke dan sape-sape je la yang korang nak. Lagipun resepi ni ada untuk breakfast, dinner, lunch dan snack. Korang pilih je yang mana suka.

Haa..satu lagi sekarang ni KRAFT SINGLES ada menawarkan contest. Nak tau lebih lanjut, silalah masuk ke laman web KRAFT SINGLES.

Sekian, terima kasih.

14 patah-patah kata:

FeeQ berkata...

kraft nice...mkan pagi2 XD

AISYAH HANI berkata...

aku buat roti ngan cheese tu tak jadi cam dalam iklan pun..huhuhu

Jieda berkata...

FeeQ ~ sesuai juga dibuat sarapan

Jieda berkata...

AISYAH HANI ~ hehehe..mana nak jadi.itu cuma trick iklan je

mamalieyna berkata...

prenah jugak tgk rancangn ni..mmg resepi yg sihat kan..

waah siap ada contest tu, hehe..join ler..

zulkbo berkata...

salam
kraf
tu orang besar
pun suka..jangan kata
budak2..la la
he he

.::WaNiE::. berkata...

syokk oo buat sosej roll

kayown berkata...

cheese..sakura memang hantu cheese ^_^

Jieda berkata...

mamaliyna ~ setakat tengok rancangan dan cuba masak tu bolehlah tapi join contest tu yang lemah sikit hehehe

Jieda berkata...

zulkbo ~ betul tu..saya pun suuuuka sangat

Jieda berkata...

Wanie ~ boleh wanie buatkan untuk akak hehehe

Jieda berkata...

sakura~ hehehe..sebut hantu cheese teringat pulak citer hantu kek 2 minggu lepas

azieazah berkata...

Terliur jer tengok iklan tu... tambah2 masa tengok Cheese tu melelehhh.. perhhh!

Jieda berkata...

kak azieazah ~ betul la kak tapi cuba kalau kita yang buat,takde mananya nak jadi macam dalam iklan tu