Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
28 April 2010

Tag Dari Mimi

Salam pagi semua.. kali ni entry aku berkenaan tag yang diberi oleh mimi. Thanks mimi sudi meng'tag' saya. Itu bermakna mimi ingat kat saya hehehe... walaupun tag ini aku dah buat tapi demi menghormati mimi yang sudi tag aku, aku buat juga la. Kali ni gambar yang diselongkar dari folder 'FAMILY'.

1. Pergi kat foto file lp atau com anda, pilih gambar yang ke lapan..
2. Ambil gambar tersebut untuk dipost
3. Cerita sikit tentang gambar tersebut
4. Tag 8 orang

Gambar yang terpilih ialah.....



Di dalam gambar ini ialah arwah mak dan abah serta dua orang anak kesayangan aku Irfan dan Balqis. Gambar ni di ambil ketika kami sekeluarga berkelah ke Pengkalan Balak di Melaka pada tahun 2008. Masa ni ahli keluarga aku yang lain semua dah terjun ke laut. Irfan ni memang penakut nak main air laut lepas kejadian tsunami dulu sebab tu dalam gambar ni baju dia kering. Bila ditanya, dia akan kata dia takut tsunami hehehe... berbanding adiknya, sampai taknak keluar dari air laut.

Rasanya dah ramai yang pernah jawab tag ni. So, aku offer kepada sesiapa yang belum buat tag ni, silalah buat dengan rela hati. Tanpa paksaan hehehe....

5 patah-patah kata:

darkbatman berkata...

alaaaa..bru ingat gambar sis td...sedih2..nbru nk kenal2.hehe

Jieda berkata...

darkbatman ~ buat masa ni memang akak takkan letak gambar akak kat blog.malu..

Tag Dari Mimi

pak long berkata...

salam..
makan angin kat mana tu...?

Jieda berkata...

pak long ~ masa ni berkelah kat pengkalan balak,melaka.

Qaira Tsamaratulqolbi berkata...

Teringat dulu penah gak bermalan di chalet pengkalan balak tu.. cantik juga kan...tp lama dulu dah..