Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
04 April 2010

Kempen di YOUTHSAYS

Salam pagi semua..aku masih lagi nak bercerita mengenai kempen yang ada kat YOUTHSAYS. Sekarang ni aku baru dapat 4 kempen dari youthsays. Antaranya 







Disebabkan nuffnang sekarang pun dah tak boleh nak klik sembarangan, aku mencari alternatif lain untuk menambahkan duit yang sedia ada. 

Contohnya setiap satu kempen yang korang promote akan dapat RM0.20. Itupun korang kena pastikan link SUPPORT THIS CAMPAIGN diklik. Katakanlah korang ada 4 kempen bermakna dah ada RM0.80 kalau seorang klik keempat-empat kempen tu. Kalau satu hari korang dapat 20 orang yang klik RM0.80 X 20 orang = RM16. Itu sehari..kalau berhari-hari... korang kiralah sendiri.

Kempen tu pula akan habis bila dorang dah mencapai target. So, baiklah korang cepat-cepat. Opsss...sebelum tu korang kena ada akaun youthsays dulu kalau nak promote kempen. Sape yang takde boleh register DI SINI. Semuanya percuma sahaja.

notajariruncing... kliklah kempen yang ada kat sini.

16 patah-patah kata:

kanip mito san berkata...

aku dulu ada youthsay ni.. tapi dah lupa

Jieda berkata...

register la lagi sekali

zairie berkata...

da register da.. mmg best.. =)

Jieda berkata...

zairie ~ mehlah kita sama-sama klik kempen

kanip mito san berkata...

dahhh

Jieda berkata...

kanip ~ okay

NK berkata...

ohhh,,,


dah lame x bukak ys ni... ade kempen bru rupenye

Jieda berkata...

NK ~ saya ni pun kalau takde orang promotekan,tak tau pun

eikasyaza berkata...

dah klik dah..hehe

Jieda berkata...

eikasyaza ~ terima kasih

mamalieyna berkata...

hehe..mcm2 cara ada..^_^..nnti kita clik eh!

Jieda berkata...

mamalieyna ~ hehehe..klik nanti ye

sugar2 kapas strawberry berkata...

rsa takot ngn nuff skang ni..huhu

Jieda berkata...

sugar2 kapas strawberry ~ sebab tu kita perlu mencari alternatif lain

keklapiscoklat berkata...

saya ni nak tanya..errr sebab budak baru lah xtau apa2. kenapa nuffnang tu prob skrg? tak faham pasal fraud clicks tu.. boleh explain?

Botaq berkata...

tumapang sekaki oittt kalau nak main2 klik youthsays!!!!!