Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
22 April 2010

Award JAPANESE NAME

Salam..semalam aku join satu contest nama jepun di blog Azwan dan harini nama pemenang telah diketahui dan aku antara pemenang yang bertuah dan hadiah yang aku menangi ialah ......



 Cantik kan.

Nama aku dalam bahasa jepun ialah ZUKIKUTEKA. Hahaha..lawak la nama camtu. Kalau korang nak tengok nama-nama pemenang yang boleh membuatkan lidah korang terbelit-belit, boleh pergi ke SINI dan kalau korang nak test nama korang pulak rujukannya bolehlah ke SINI.

Terima kasih kepada Azwan di atas award yang comel ni.

13 patah-patah kata:

.::WaNiE::. berkata...

hahhahaha kelakar la nama tu

zuki ku teka

hahaha

Jieda berkata...

Wanie ~ test la nama wanie pulak hehehe

Mr Kamikaze berkata...

hahahaha...kelakar juga nama tu ya..

nabilah_2908 berkata...

ZUKIKUTEKA - hrumm..jenuh gak nk menyebut..hehe..

slm kenal dari nabilah.. ;)

sebelas berkata...

wahh nama jepun lawaklah :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

Jieda berkata...

Mr Kamikaze ~ memang kelaka.nasib baik nama pendek,kalo nama panjang lagi la kelakar

Jieda berkata...

nabilah_2908 ~ hehehe..salam kenal dari akak juga

Jieda berkata...

sebelas ~ nanti test la nama kamu pula hehehe

zulkbo berkata...

salam..
tahniah
moga terus sukses
dalam ber blog..

Jieda berkata...

zulkbo ~ terima kasih kerana memberi semangat hehehe

Darkbatman berkata...

tahniah kak..hehe

Jieda berkata...

Darkbatman ~ terima kasih...

rossoneri berkata...

hehehe cuba sebut laju2...comellah jugak..