Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
23 Mac 2010

Gara-Gara Nak Berjimat

Kelakar betul bila aku tengok gambar di bawah ni. Nak jimat pun agak-agak la tapi mungkin begitulah cara mak baby tu nak berjimat. Maklumlah pampers kan semuanya mahal-mahal. Agak-agak ada tak sape yang nak tiru cara camtu hehehe ....

42 patah-patah kata:

Siti berkata...

hahahha...adoi....siti tumpang gelak gak la...macam2 la....sabor jer la...

.::WaNiE::. berkata...

speechless sangat

hahahahha

RaMa2UnGU berkata...

erks??? baby dah comel dah...tapi tgk tetiba tekajut saya..heheh

kot iye pon nak bejimat agak2 la..kot kencing aje takpe...kot berak suma ape kes plak..hahaha..sabau aje la

Uda berkata...

alahai kesia laa pulak tgk bb tu. kalau bb girl agak2 nya mak budak tu nak buat mcm mana? huuu memang tak patut..

Jieda berkata...

siti ~ tu la..kelakar kan

Wanie ~ hehehe

RaMa2unGU ~ hehehe..terkejut ye

Jieda berkata...

Uda ~ kalau baby girl tak tau la camner ye.tak boleh buat camtu

pakcikLie berkata...

tu utk boboy..kalau gegirl plak camne ek??

Jieda berkata...

pakcikLie ~ untuk gegirl tak dapat dikesan cara camner yang elok hehehe

Ju@Lucky^Mummy berkata...

memula x perasan apa dia.. rupa2 tutt dia letak kt situ.. hik3

huhuhu..

tu la yg gegirl tu .. x dapek nak nolong do..

Jieda berkata...

Ju@Lucky Mummy ~ sama la,masa mula-mula tgk gambar tu tak dapat nak detect apa yang lainnya,rupa-rupanya ada cawan kat tutt dia

sugar2 kapas strawberry berkata...

aha..cm comey je..hihi

pijoe berkata...

huhuhh sampai mcm tu sekali...adoiiii...

luZ a.k.a peRmataPuTiH berkata...

kire abis jimat la ni..isk2

leen hussain berkata...

macam kesian lak kat baby tu walaupun dia tak faham apa2... tapi entah ek...kesian lak akak..huhu

zaiMi berkata...

adeh la mana mak dia dapat idea macam tu? haha

Asmahani berkata...

hahaha.. lagi lah leceh kalo tumpah..

rossoneri berkata...

erk, sian baby tuh

rizal jabai berkata...

huu..sedih2

T_T

anyss berkata...

Hah?
Ish! Ish! Ish! sejak bila lak blog ni dah jadi blog untuk 18xxx hu h uhu
Cian dia tau...besau2 nanti, mesti dia malu hu hu hu

zures berkata...

kih...kih...kih...camana lak kalau bb tu tido pusing2. takkan nak jaga je sepanjang masa..payah tu weh...

ibu 2AZ berkata...

alahai..tak dpt bayangkan..siankan budak je..huhu

azieazah berkata...

Hakhakhakhak! siap jahit seluar tu cenggitu punya fesyen. kelakarrr...!

Syuhada Kamal berkata...

hehehe..mcm2 la manusia ni kan..bleh terpikir lak si mak baby tu nk wat cmtu..agaknye dah terdesak sgt kut..kesian lak..

syue berkata...

ya rabbi, lawak betol laa. ade jugak eh org cmtu? hhaha. kesian anak die pnye bnde tuu die kene tadah dlm cup je. hahaha. tu nasib baik anak die laki, klu perempuan? cmne laa tu? hhaha

|| NaFiRaa || berkata...

astaga!!!! mcm2 hal!!!muahahahhaha

Ichwan The Rioter berkata...

Lumyan menghemat uang,,,..... wwkwkwkwkwkwk

Ummi Fitrah berkata...

waduh2,,, cian baby perempuan camner la

si para para berkata...

ayyaaaa... apa kes ni... jimat ke terlebih kreatif... err gambar tu...no komen..hehe

sweettygirl berkata...

Ini satu pemandangan biasa di bandar Beijing. Waktu saya mula2 sampai disana dan tengok depa pakaikan anak2 depa seluar cam gini memang culture shock dan nak tergelak pun ada.

AZALINA ABDU RAHAMAN berkata...

kelakar kelakar kelakar..haha

caluk@cencaluk berkata...

letak botol leh gak ha ha

kakngah berkata...

aku jd simpati pulak tgk bby tu..
sian wey...

Jieda berkata...

sugar2 kapas strawberry ~ comel ke hehehe

pijoe ~ kata nak jimat,camtu la caranya

luz aka permata putih ~ ya betulll

kak leen ~ kita faham sebab akak pun tengah ada anak kecil lagi kan

zaiMi ~ ntah la ye.mana ntah dpt idea camtu

Jieda berkata...

Asmahani ~ nak kena selalu tengok tu

rossoneri ~ memang kesian

rizal jabai ~ sampai tersedu-sedu dia nangis hehehe

anyss ~ hisshhh..mana ada 18sxxx.Jgn bila dah besar lagi la dia tak tau malu huhuhu

zures ~ memang kena jenguk selalu..agak2 dah kencing tukar ngan cawan yang lain hehehe

Jieda berkata...

ibu2AZ ~ apa nak buat,dah camtu cara maknya

azieazah ~ tu la kak.fesyen suar tu yang kelakar

Syuhada ~ agaknya la

Syue ~ kalau pompuan,tak dapatlah nak tolong hehehe

Nafira ~ hehehe

Jieda berkata...

Ichwan The Rioter ~ iye..memang jimat

Ummi Fitrah ~ baby pompuan mungkin caranya lain kot hehehe

Si para para ~ kalo camni kesnya jimat.Tang gambar tu tak komen pun takpe hehehe

Swettygirl ~ dah agak bila tgk gambar ni mesti dari area China

Jieda berkata...

Azalina Abdu Rahaman ~ memang kelakar sebab satu perkara yang luarbiasa bagi kita

caluk@cencaluk ~ aku takut takleh kuar kang hahaha

kakngah ~ nak buat camner...gitulah caranya

edda(",) berkata...

tak agak2 nak berjimattt.. hahahahaa.. lawak2..

zeqzeq berkata...

rasanya MAK budak itu belum pernah tengok anak lelaki dia membuang,..sakit budak itu.,,ukuran tak sama.

Ieda Al-Habsyi berkata...

hahahhahaaha!!!!!!!!!!! lawak la! tunggu anak laki aku buat camni gak, hahahahahah!!! :)

From The News berkata...

lawok giler..sadis betul mak bapak dia..hehhee

Alynn Notnot berkata...

sian baby tu! jadi mangsa keadaan pulak =,="