Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
02 Mac 2010

Tag Dari Shafidamama

Sementara takde n3 terbaru yang aku nak post, baiklah aku jawab tag yang telah diberi oleh Shafidamama.

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now - done


2) Tell us why you like the wallpaper
Wallpaper ni menjadi pilihan kesukaan aku kerana gambar di atas ialah kedua-dua permata hatiku. Hati aku merasa puas bila melihat senyuman mereka.

3) Tag 10 people
Ramainya... kawan-kawan yang aku nak tag ialah

1. Ziana
2. Yanadzul
3. Zures
4. Zati
5. Iznie
6. Afayufu
7. Suzry
8. Dina
9. Kak Azieazah
10.Mamalieyna

Kepada kawan-kawan yang aku tag ni kalau korang sporting, korang jawab la *satu paksaan ni*

6 patah-patah kata:

mamalieyna berkata...

hoho..tag lagi..!! ^_^

1 day kena spend masa tuk jwb tag lor..asek simpan2 jer utang2 tag ni..wuwu...
tp yg ni cam simple sket eh..nnti2 eh..:P

Jieda berkata...

mamalieyna ~ wajib jawab tau.masih berhutang tag ngan mamalieyna huhuhu

Iznie berkata...

thnks2....tagged iznie!
iznie mmg ske ni kena tagged! ye yey...
hehe
nnti iznie jawab eh... :)

Iznie berkata...

okayh kak jieda...iznie dah jawab tagged...
nnti buat spot check taw... :)

alif berkata...

1 ayat
dah.


eekeeke..gurau..comel2 anak2 akak..bakal pemimpin 2020 malaysia amin

alif follow ni sbb page ni cute,salam kenal kat www.syoknyaDownload.blogspot.com ,follow me back dan alif akan up your trafik everyday..

shafida berkata...

alahai, lama tak menjengah....tq layan tag saye..maaflah kalo menyusahkna, tapi ada kebaikannya, dapek juga tgk gambar anak2 terkini.hehhehehe