Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
19 Mac 2010

Giveaway Contest Happy 1st B'day


Tadi masa aku berblogwalking, aku ternampak satu contest ni dan macam biasa aku join untuk support tuan punya blog. Tak kisahlah menang atau kalah tapi kalau menang tu dah kira cam satu bonus la. Contest datangnya dari CIK FA. Taknak citer panjang jom kita tengok syarat-syarat untuk menyertai contest ni.

1. Jadi follower blog cik fa
2. letak banner di atas pada entry dan sidebar. link kepada giveway contest b'day blog cik fa
3. buat entry tentang giveway contest b'day blog cik fa dalam blog anda
4. tinggalkan link entry anda pada comment di giveaway contest b'day blog cik fa untuk cik fa check

senang kan???so apa tunggu lagi..jom la join..tarikh tutup penyertaan 26 mac 2010 (jumaat- 1pm). cabutan bertuah akan dibuat pada hari esoknya 27 mac 2010. mari-mari join..hadiah menarik menanti anda..

3 patah-patah kata:

buxx_szmania berkata...

tq sis sbb join...
good luck..

.::WaNiE::. berkata...

good luck :)

zeqzeq berkata...

menarik gak magnet kan