Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
18 Mei 2010

Memenangi Follower ke 100

Salam semua... semalam semasa aku blogwalking, aku sampailah ke satu blog ni. Blog ni menawarkan hadiah kepada sesiapa yang menjadi follower ke 100. Alhamdulilllah... aku yang menjadi follower ke 100. Blog yang aku maksudkan ialah R4T. Sesiapa yang nak kenal dengan tuan blog korang bolehlah klik ke SINI. Tuan blog R4T ni pada pengamatan aku ramah orangnya, so takyah segan-segan la kalau korang nak bertegur dengannya. Satu lagi yang best banner aku yang dibuat oleh R4T telah terpampang di blognya.


Sebelum ni aku dah pernah menang dari giveaway, cabutan bertuah, hit nombor dan menjadi follower. Rasanya macam dah hampir lengkap semua kategori.

7 patah-patah kata:

Kie-yu berkata...

ouh. nice entri.
kembang ai membacenye.
hee ^___^

mmg bertuah cik Jieda ye. Semua kategori giveaway/award dpt..

tahniah & selamat berblogging~

sweeTSour berkata...

congrate..bertuahnya kamu.. semua dh penah dapat..

Jieda berkata...

Kie-yu ~ terima kasih hehehe

Jieda berkata...

sweeTSour ~ Alhamdulillah..tu namanya rezeki

zulkbo berkata...

dsalam jieda..
tahniah..
dapat tiket ke mekah ke
mesti bertuah ni...
hu hu(jangan maree)

Huda berkata...

bestnye..hehe tahniah yer!

SwEetForEst berkata...

wahhh..taniah2..

^___^