Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
19 Mei 2010

Tag Dari Tiefazatie

Sekarang tiba masanya aku nak jawab tag. Tag ni datangnya dari TIEFAZATIE.

1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Soalan ni ada dua jawapan. Kalau yang simpulan bahasa tu jawapannya ''biarkan je, yang dapat dosa.. dia''. Jawapan kedua, kalau kena tikam betul-betul, pergi la ke hospital.*Amacam..macam poyo je jawapan kan hehehe*

2). 6 orang di hati anda?
Family merangkumi suami,anak-anak,adik beradik,ipar duai dan kawan-kawan samaada di alam realiti atau alam maya.

3). Anda rasa anda comel?
Comel tu kurang tapi lawa tu banyak hahaha...

4). Single or taken?
Dah ada suami dan anak-anak, paham-paham je la ye

5). Blog yang anda suka?
Blog yang bloggernya ramah mesra dengan aku. Banyak sangat kalau nak di senarai birukan 

6). Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Ohh..semestinya

7). Lagu terakhir yang anda dengar?
Cinta Terakhir penyanyi Aiman *dengar 1000 kali pun tak jemu*

8). Last text massage?
Alamak..kebetulan baru lepas mesej ngan member sekolah lama. Apa textnya, biarlah rahsia.

9). Last phone call?
Berbual dengan adik

10). Hari terakhir anda menangis?
Malam tadi masa tengok citer Ghost Whisperer. Touching sangat.

11). List lima kaler favourite anda
i) Biru
ii) Hijau
iii) Purple
iv) Oren
v) Kelabu

12). Orang terakhir anda ber YM
dengan kawan blogger

13). Game paling anda suka
Farm Frenzy. Nak tau camner gamenya... google je

14). Adakah anda peminat MCR?
Sape tu?

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?
Rasa penat sebab banyak benar nak type ayat hehehe...

16). Anda rasa tag ni best?
Best la jugak kerana mencabar minda nak menjawabnya 

Tag lagi 10 orang
Orang yang diberi kepercayaan untuk menjawab tag ni ialah
Ultraman_88 ~ http://yusufultraman88.blogspot.com

10 patah-patah kata:

MrS ShaHriL berkata...

dgn slow diba membaca entry tag kak jieda ni....n last sekali...kena tag dh....huhuh...

Jieda berkata...

Mrs Shahril ~ hehehe..tu maknanya akak ingatkan diba.akak belum berkesempatan nak tinggal pesan

zulkbo berkata...

salam..
banyak nya warna kesukaan anda
saya suka cokelat..he he

tiefazatie berkata...

tq sis jieda..sudi buat..=)

Vanilla Popsicle berkata...

kak, MCR tu my chemical romance kot.
nama band.
tak tau la kalau mcr itu yang dimaksudkan :)

Jieda berkata...

zulkbo ~ tapi saya lebih suka makan coklat hehehe

Jieda berkata...

tiefazatie ~ sama-sama,tinggal lagi satu award yg belum diambil

Jieda berkata...

Vanilla ~ Laaa..ye ke.Tak terfikir pun nama band tu hehehe

helena's berkata...

Comel tu kurang tapi lawa tu banyak hahaha...

cikhel suka yang ini ppheewit :P

Jieda berkata...

helena's ~ best ke ayat tu hehehe