Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
07 Mei 2010

Entri poyo


Di saat ketika entri ni ditulis... aku sedang kekeringan idea untuk buat entri baru, ditambah pula dengan sakit kepala + ngantuk. Cuaca kat luar ni pulak panas terik ditambah lagi kat opis ni takde aircond *kononnya nak berjimat.hampeh betul* Rasa cam sekarang ni jugak nak balik rumah. Nak tido...


20 patah-patah kata:

RaMa2UnGU berkata...

hoho..rilek kak...
lelap la mata 5 mnit..insyaallah ok la lps tu kot.heee

NICK IRFAN berkata...

x thu nk komen ape entry ni? hehe ape2pun have a nice day! :)

Siti berkata...

lor..boleh lak tutup ekon sebab nak jimat..sabor jer la

mamalieyna berkata...

poyo pun leh dijadikan n3 eh..hehe..

.::WaNiE::. berkata...

takdek ekon??

pengsan lerrr huhuhuhu

Si Kenit berkata...

heee
jom lah tido lg bagos
hehehe =D

aduka berkata...

wpun xde idea, entry ni dh jadi satu entry.. :P

Jieda berkata...

RaMa2UnGU ~ masalahnya..tak reti la nak lelapkan mata kat opis walaupun hanya 5 minit huhuhu

Jieda berkata...

NICK IRFAN ~ hehehe..takpe

Jieda berkata...

Siti ~ huhuhu..dah lama sabar ni

Jieda berkata...

mamalieyna ~ perkataan tu yg terlintas di fikiran ketika itu hehehe

Jieda berkata...

Wanie ~ setakat ni belum ada yang pengsan lagi tapi tension sangat sebab tak tahan panas.itupun kitorang buka kipas huhuhu..

Jieda berkata...

Si Kenit ~ kalau la boleh tido time tu memang nikmat betul

Jieda berkata...

aduka ~ ya betul...

Syafiq Kadiran berkata...

jom tido jom.....zzzzz~~~~

pak long berkata...

salam..
panas kat luar..dok dalam ekon tido memang best

Jieda berkata...

Syafiq Kadiran ~ aikk..dah lena hehehe

Jieda berkata...

pak long ~ betul tu.kalau dalam ekon memang lena sangat2

yanmie berkata...

lor siannya beranas kat opis..ehehe punyalah nk jimat yea sampai x psg econ kt opis tu :)

EDDY DY berkata...

idea datang dan pergi..kdg2 banyak sekali bertamu dalam kepala..pas tu kdg2 sunyi plak kepala tu...x der idea...anyway..good luck...kalo panas minum la air kelapa muda...