Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
20 Mei 2010

Isshhh..menyibuk je benda ni

Salam tengahari semua.. nak tanya sikit la kat korang. Pernah tak bila korang blogwalking tiba-tiba keluar pop up seperti di bawah ni. Aku tension betul la kalau benda alah ni keluar sebabnya apa yang aku perasan, bila benda ni keluar je, mesti blog yang aku walking tu akan lambat loading. Satu lagi.. yang keluar pulak asyik gambar body scanner tu je. Takde benda lain ke yang nak discanner melainkan badan orang. Kalau lelaki okay la juga, ini perempuan. Malu ai nak tengok hehehe... bukannya apa, bila kat rumah anak lelaki aku yang sorang tu sibuk join mama dia blogwalking sebab dia suka tengok gambar yang ada kat blog. Haa..bila benda alah ni keluar terpaksalah aku tutup screen komputer. Tak elok bagi budak-budak tengok... bahaya wooo


Nasib baik masa print screen ni pompuan tu pakai baju... kalau tak haru biru. Haa..yang lelaki tu nape senyum-senyum ni.

61 patah-patah kata:

cikCEPET berkata...

hah tawu taperh..
da naek fedup pown ngn ads tuh...
haiyerrr tul2 tade mende laen ke na scan...
hehehee

:))

Jieda berkata...

cikCEPET ~ brtul tu..memang sangatlah menyemak

ardinihumaira berkata...

betul tu.. tapi bukan takat budak2.. kita sendiri pon kelabu asap otak jadinya terpandang benda tu.. dni tak suka bila terklik pape terus kua benda tu..sabo je la huhuhu

Kie-yu berkata...

salam
maaflah selama ni pggil nme je
rupanye akak ye

ok stat ni pggil akak bleh?

dear kak jieda,
just nak share pengetahuan
if bukak blog kua pop up mengarut tu maknanya blog yg akak buka tu ada psg widget dr widgeo
cth counter trafik
tu yg kua

kalo akak nak tau lbih lanjut,
klik SINI
saya ada terangkan serba sikit psl ni
ada link lain jgk citer psl widgeo ni

Salmia berkata...

saya setuju..
tapi tak berapa paham pasal benda alah tu.cmne dia leh kuar

ellis suriyani berkata...

errr..body scan?? haaa..akak nak scan yang mane tu..hahhaa

rammyd berkata...

a'ah bengang je. dala gambar tu sexy.. kalau mak ayah lalu belakang diorg cakap kita bukak web bukan2 lak.

cheximm berkata...

Huhu slalu sgt kuar benda ni.
Tak suka. Tak suka. Tak suka. =(

Mrs Infinity berkata...

sama la noorfa..x suka ngan ads tu....nyampah..camane nak stop kan ekh...

Nuraisyyah berkata...

byak kali kua..kdg2 time nk komen..nk tgalkn jejak..nk scroll down pon die naek pop up 2..hmmmm..;)

aduka berkata...

guna popup blocker..
=)

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

selalu kuar.. n sgt menyemakkan mata dan pemandangan.. nak nak yg dok bukak baju nampak bra aje tu... iisskkhh nampak bra je ke?? huhuhuhu

ellis suriyani berkata...

sape gune cbox je ellis leh tgl jejak..sape gune shoutmix ellis x leh tgl jejak..ekke

akuvision berkata...

ada peluang nak block je blog2 ni tapi bukan salah diorang

sue berkata...

vende ni sgt memvencikan...huhu~~

qdine berkata...

Amat membahayakan juge nie, orang yg bukan kategori budak, spt bapak2 dan emak-emak

Jieda berkata...

ardinihumaira ~ tu la..tapi tak tau nak buat camner agar benda tu tak kuar lagi

Salmia ~ hmm..saya pun tak tau camner boleh kuar

ellis ~ hmm..nak scan ellis la ye hehehe

Jieda berkata...

cheximm ~ samalah..tak suka jugak

Nuraissyah ~ betul tu

akuvision ~ siapakah yang bersalah?

sue ~ memang..saya pun beci gak huhuhu

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

selalu jugak dapat eklan yang macam ni...xbesh tau..menggangu ajer..

.::WaNiE::. berkata...

ye ye tak suka kadang2 dia kuar gambar lucah benci

TUKANG KATA berkata...

saya tak suke jgk bende tuh..kenape jadi cam tu ea..

aurat..aurat..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

pernah..kadang2 tekan salah pun kuar jugak..haih..pnt jugak nak delete..huhu..

Jieda berkata...

Kie yu ~ tahnks info yang berguna tu

Jieda berkata...

rammyd ~ betul tu.pernah sekali bukak kat opis,sekali tu pc hang,sedangkan belakang kita ni ada orang lalu.

Jieda berkata...

Mrs Infinity ~ nanti jieda google,kalau dapat info,jieda post kat sini ye

Jieda berkata...

aduka ~ ooo..camner tu ye

Jieda berkata...

miMie ~ nampak bra je okay lagi,ni yang terbuka,cuma kat situ je yang ditutupnya

Jieda berkata...

qdine ~ betul tu

Jieda berkata...

cik aidacomei ~ memang menyemakkan.kadang2 tu ia kuar sampai dua tiga screen

Jieda berkata...

TUKANG KATA ~ entahlah ye tapi memang memalukan

suka_haha berkata...

wah hangatnya isu ni... dari atas sampai bawah hehehe...

Jieda berkata...

Wanie ~ tu la..akak pun benci+tak suka

Jieda berkata...

NurHawa ~ menghabiskan masa nak delete benda tu je kan

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

kadang2 kak..hang terus..huhu...camne ek nak buat?

Jieda berkata...

suka_haha ~ hangat dan hot hehehe

~ ALIEN ~ berkata...

aku tau penyebab benda alah tu kluar. bcoz blog yg sedang jieda bukak tu ade psg widget dr widgeo. cth widget plg famous dr widgeo...jumlah pelawat blog. alaaa...yg ade bndera setiap pelawat blog tu.

kat blog aku pun ade...hehehe. nak buang widget tu...syg plak. widget tu lawa. huhuhu...

WORDZ-SPACE
(blog skema giler tahap gaban)

ellis suriyani berkata...

akak..jom bace entry ellis..ellis de simpan something kat celah kangkang...hahaha

::ienafazlyna:: berkata...

aku pun benci benda nie..mane tau aku ngah bukak tenet kat ofis, tetibe kuar benda nie, org ingt aku tgl blue plak..benci tol

Jieda berkata...

NurHawa ~ akak terus offkan pc je huhuhu

Jieda berkata...

ALIEN ~ Laa..itu ke puncanya huhuhu..

Jieda berkata...

ellis ~ hisshh..apa ada kat celah kangkang tu

Jieda berkata...

ienafazlyna ~ tu la.memang takut orang ingat kita tengok benda tak elok

Nad berkata...

malu ohh!
aritu penah mak masuk bilik nk bincang sumthing, then mak tgk kat screen lappy de mende alah tuh. haish jenuh nk ckp kat mak tu iklan. waa bengang!! heh.

Jieda berkata...

Nad ~ itu la..kalau orang lain tengok mesti dia akan sangka yang bukan-bukan

kacang berkata...

ada.
banyak kali pulak tu.
saket hati jerp.
huhu

Jieda berkata...

kacang ~ huhuhu..memang sakit hati

Amy Syaquena berkata...

salam ziarah..1st time berkunjung di sini,nice blog..amy just follow ur blog..pasni leh la amy selalu berkunjung di sini,klu ada masa jemput la ke blog amy..salam kenal ya..

Mommyyus berkata...

ye betulll..menyibuk betul...

gades ain berkata...

ade ade. mmg nyemak jek. gambaq da laa macam tuh. aduyaii! tambah kan dose jekk. huhu. lg2 td, nak tutup window "binatang" nie. alih2 terpangkah window blog. perghh! sgt gerammm~

WZulhilmi berkata...

Mmg pun. Gamabr tu agak tidak sesuai ditonton. Terkepit2. hahaha :)

Ahmad Naim berkata...

salam.ader la gak kuar.tp biasanye.,im terus je pangkah..pic die sll kuar yg ntah pe2..

Ezad berkata...

ha.. tu la.. nyibuk.. kekadang gmbar tutup dada dengan tangan jer..... hu..

papabear berkata...

selalu jumpa benda nih. masalahnya kekadang tuan blog pun tak prasan yg blog dia dok buat benda tu... even popup blocker pun boleh kalah dgn benda menyibuk nih...

Abu Luqman berkata...

salam..benda tu memang nak melalaikan kita..ye..yahudi mencipta semua perkara yang membuat kita alpa dan lalai..kitalah saja yg dpt memikirkannya...

|| NaFiRaa || berkata...

tak suka juga bendealah tuh!! mmg mengacau time nak blog walking!

Pensel Kontot berkata...

betul2...menyemak jerk benda tuh....

menyesak kan skrn je kan

^_^NieNa SheNgaL^_^ berkata...

huhuhu..ader² ari² ade kuar mende tu...kite trs tutup..xsuke btl..huhu

Ery Farieha berkata...

memang semak~

mohd sasuke berkata...

btol3..semak tol...

SwEetForEst berkata...

huhhhh..sweet pon slalu dpt popup cmni..geram tol..

nas berkata...

menyemak....mane ade laki suke....huhuhu:P