Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
26 Mei 2010

Lukisan 3D di Jalanraya

Tengoklah gambar-gambar di bawah ni.Betapa kreatifnya orang yang melukis.Nampak pun macam real je. Kalaulah kat Malaysia ada lukisan jalan camni memang confirm akan jadi tumpuan. Sebenarnya betapa kagum dengan bakat si pelukis ni.








31 patah-patah kata:

reen_sofee berkata...

cantik cantik!
teringin nak lukis cantik cantik cam neh. huh.
nak lkis org lidi pon tak jadik apetah lagik cantik cenggini!

♥ciK-t0ge ♥ berkata...

kreatiF!!
sGt cntiK!

nas berkata...

bukan patah kata2...hilang kata2 dah....ehehehe....pandai artis seni halus melukis.....anugerah Allah..

zulkbo berkata...

salam..
hebat betul pelukis ni
berapa la agak kos melukis tu?

.s.o.f.i.a. berkata...

perghh!!! kagum kagum.......

Mommyyus berkata...

haha..ingatkn betul. chit..lukisan ghupenye.cam realkan...

iqbalsyarie berkata...

wahh!!!ajaib sungguh!

Wan Perlis berkata...

mmg seni la
jual mahal ni
macam hidup pic tu

Call T berkata...

lawa2 :D

Jieda berkata...

reen_sofee ~ sama la ngan saya tapi kalau setakat orang lidi saya boleh lukis lagi hehehe...


cik-toge ~ haah kan..memang cantik


zulkbo ~ rasanya mesti mahal tu kosnya

Jieda berkata...

nas ~ hehehe..betul tu,kena gunakan anugerah tu sebaik-baiknya


.s.o.f.i.a. ~ sesiapa pun yg tgk memang akan rasa kagum

Jieda berkata...

Mommyyus ~ tu la..kalaulah jumpa depan mata mesti saya akan jakun


iqbalsyarie ~ tapi cantik kan

Jieda berkata...

Wan Perlis ~ tu la..setakat lukisan okay lagi tapi lukisan yang buat nampak hidup tu yg jakun sikit


Call T ~ memang lawa hehehe

EDDY DY berkata...

mula2 x caya pasal nih..tpi bila slalu tengok, betul juga lukisan nih..tpi rasa x caya tu masih ada la...

Jieda berkata...

EDDY DY ~ hmmm..tapi mungkin betul la

Syafiq Kadiran berkata...

kreatif and inovatif and bermotif...style giler la...

10 berkata...

sangat kreatif dan berjiwa seni..

MSR berkata...

Kalo kat Malaysia rasanya ramai dah eksiden terkejut tgk benda nih

papabear berkata...

bila nak buat camni kat Malaysia eh?

NaNaJoe berkata...

fuyooo~~!!
sgt cntik!!~ hehehehe~
kalo la nana dpt lukis mcm ni..
ni x, org lidi jew la nana pandai lukis~~ :P

PUPUT berkata...

isk3...lawa giler..cam real..nampak 3d sggh...camne la dorg nyer imiginasi...dasat2...hehe..

ellenyna berkata...

mmg kreatif. :)

en_me berkata...

taksubnyerr.. ehehe

shey berkata...

makk ! cantek nye !!

mahira oya berkata...

mmg teror seh..nice!

sue berkata...

Depa ni memang kreatif kan...Nih kalau suh buat mural kat wall rumah..mesti cantik ni..ekekekke

irahehe berkata...

nampak cam real!
hehe~

ellis suriyani berkata...

dear...blog ellis dah okay..ekeke...xde dah gambar bertindih...

puteri ternoneng berkata...

cantik! mcm real je

z4mr berkata...

susah kot nak lukis pakai teknik...huhu.

Cheqna berkata...

kreatifnya..very nice :-)