Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
20 Mei 2010

Contest ''Anda Rasa Anda Cukup Pantas''



Contest lagi.. kali ni bukan cabutan bertuah ke attach gambar ke tetapi perlu menaip sepantas mana yang kita boleh. Contest ni dianjurkan oleh MSR. Memang best kalau sesiapa yang join sebabnya kita akan tahu sejauh mana ketangkasan kita dalam menaip dalam masa 60 saat. Nak tau syarat dan hadiahnya sila klik di SINI


Setelah beberapa kali mencuba akhirnya inilah keputusannya. Aku ni bukannya mahir dalam taip menaip ni.


Website untuk test kepantasan korang bolehlah klik di SINI

15 patah-patah kata:

MSR berkata...

Terima kasih kerana sudi join! Senarai kedudukan anda telah dimasukkan!

Jieda berkata...

MSR ~ terima kasih

leen hussain berkata...

wah macam best jek jieda...
leh test skill ni..heee

Enchaoz berkata...

good luck kak jieda =)

Jieda berkata...

kak leen ~ betul tu kak,test skill.

Jieda berkata...

Enchaoz ~ terima kasih..taknak join jugak ke

ellis suriyani berkata...

ellis pon nak join la

Jieda berkata...

ellis ~ ellis takleh join.nanti kedudukan akak akan jatuh ke bawah hahaha

ellis suriyani berkata...

hahah...x kire...ellis nak join jugak..

ellis suriyani berkata...

ehem..jom dtg blog ellis..ade gamba adik LISA SURIHANI yang hot..

NJ berkata...

jieda...kak N nak jugak test tadi...akhirnya dapat menaip dgn
262 perkataan - posisi 834
322 seminit
49 perkataan betul
0 perkataan salah

ermmm masih boleh menaip laju lg ni mcm keja dulu..hahaha

Jieda berkata...

Ellis ~ jangan degil

Jieda berkata...

Kak NJ ~ haaa kak..apalagi jom la join

ASaDa RyutaRo berkata...

wallaweh.. cam best je.. nk try gak la.. hihi :P

ellis suriyani berkata...

ehem..akak wat pe je