Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
28 Mei 2010

Streamyx buat hal

Salam petang semua.. sekarang ni aku dalam mood sedih. Tak pernah-pernah streamyx ku buat hal. Sejak malam tadi sampai sekarang ketika entri ini ditulis, line streamyx aku down di skala 1. Tenghari tadi dah call TM, tindakan selanjutnya pun telah dibuat tapi nape masih slow lagi huhuhu.. tension betul. Banyak benda yang aku nak buat tertangguh.

Haa... yang kat bawah ni pun sama. Kebanyakan blog yang aku masuk, aku tak dapat nak tinggalkan mesej kat cbox kerana dia akan kuar error *sila lihat gambar di bawah*. Akhirnya, aku keluar tanpa tuan blog tahu kedatanganku. Tetapi berlainan pula dengan blog yang menggunakan shoutmix, aku dapat tinggalkan jejak walaupun proses untuk loading tu makan masa.


notajariruncing ~ terima kasih kepada sesiapa yang masuk blog aku ni, akan aku balas kunjungan korang semua huhuhuhu....

28 patah-patah kata:

Lepat Pisang berkata...

Bersabarlah..lepat pun ada masalah macam tu gak..memang tm stremyx sengal kadang2..he..heee....

Jieda berkata...

Lepat Pisang ~ tadi masa call TM,ada mesej line sedang diupgradekan tapi bila tanya kawan2 yang pakai streamyx dorang kata okay pulak huhuhu

Izan Ishak berkata...

streamyx pun selalu buat hal ke?
kalau bband celcom nih biasa juga ~terima sje...

ieda berkata...

pening lalat tu..esok ok kot..

M!Er4N berkata...

salam..guna strimix yg berapa mbps?berapa sebulan?

Jieda berkata...

Izan Ishak ~ tak tau la nape sebab sebelum ni okay je.kadang2 takut pc yang ada virus kot huhuhu

Jieda berkata...

ieda ~ Alhamdulillah..skang ni dah okay

Jieda berkata...

Mieran ~ guna yang murah je mieran.baru guna pun sebulan je,dalam masa sebulan guna tak pernah lambat seperti yng kena ni

NaNaJoe berkata...

org ckp streamyx xde prob...huhhuhuhu~~ xpe kak, sabar ye? :)

reen_sofee berkata...

yeke?
tak pek.
nanti die ok laa tuh kan.

Cheqna berkata...

harap2 dah tak tension lagi..

:-)

cemomoi berkata...

masalah yang sama, gamaknya wesak ni bukan takat jammed orang balik kampung internet pon problem

stingray berkata...

streamyx sucks!'promo gila2 tapi hampeh

mirachantek berkata...

hmmm, setakat ni semua jenis broadband penah aku pakai.

semua pun lebih kurang sama je. sama laju sama lembab.


broadband2 ni memang suruh kita bawak banyak2 bersabar.

kulanz berkata...

streamyx ni time dia buat hal.. mmg macam-macam hal bole jadi.. hehe

yastro berkata...

He3...yas pn selalu sangat kene(P1)..tu yg kdg2 post jd double...hmm sabo je laa..!!!

A-Y-I-E berkata...

Streamyx oh streamyx...

Potong-potong.Teringat la pulak iklan dorang ni..

Btw, saya harap anda dapat bersabar je la dengan line internet di negara kita ini.Walaupun anda memakai line wimax belum tentu anda puas hati.Sebab ramai di antara kawan-kawan saya yang menggunakan wimax, tidak berpuas hati terhadap perkhidmatan yang mereka berikan

Jieda berkata...

Nanajoe ~ huhuhu..akak bersabar la ni nana hehehe


reen_sofee ~ ye la.. harap2 okay cepat

Jieda berkata...

Cheqna ~ dah tak tensen lagi hehehe


cemomoi ~ adakah bila tempat kita ramai guna line yg sama masalah ni boleh berlaku

Jieda berkata...

stingray ~ promot tu biasa la sebab nak lakukan barg dia

Jieda berkata...

mirachantek ~ biasa la tu.tak semuanya perfect


kulanz ~ tu la..hal yg dia buat boleh menyebabkan seseorang merasa tension hehehe

Jieda berkata...

yastro ~ memang nak kena banyak bersabar ni


A.Y.I.E. ~ dah lama iklan tu tak keluar hehehe

hans berkata...

petang semalam streamyx buat hal
now dah okay
hohoho

sue berkata...

sue slalu jerk cmtu...haih~~

.::WaNiE::. berkata...

eh dah dkt seminggu lebih jugak streamyx wani pun bengong2 gak

nas berkata...

jieda-ehehhe...saba2...kamo pye shoutmix tu asyk xleh buka jer...huhu

ApekxHensem™ berkata...

waa..itu stlemix pun ala wat hal ka...kacau betulla...

rashid berkata...

Streamyx kalau tak buat hal...laju je...kalau buat hal, kura-kura lagi laju...cet!!!